top of page

PRAKTISCH

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.
Heb je een andere vraag? Aarzel niet om mij te contacteren: telefonisch of via mail.

 

Kostprijs en betalingsmogelijkheden

De kostprijs voor een behandeling bedraagt vanaf 1 maart 2023 60 euro. Er kan betaald worden met Payconiq of cash.

Duur en opbouw van een consultatie

Een consultatie duurt gemiddeld 40 minuten. Er wordt gestart met een uitgebreid gesprek over de klachten en de medische voorgeschiedenis (bij het eerste consult) of een opvolg gesprek (bij een vervolgconsult), daarna volgt het onderzoek en tot slot een behandeling. 

Hoe vaak moet ik langskomen?

a) ACUTE klachten (minder dan 3 maanden aanwezig): worden meestal in 3 à 5 behandelingen opgelost
b) CHRONISCHE klachten (langer dan 3 maanden aanwezig): behandelfrequenties zijn sterk afhankelijk van de klacht en worden tijdens de eerste consultaties goed met u doorgesproken.
c) PREVENTIEVE behandelingen: Zelfs indien je geen klachten hebt, ben je 1 à 2x per jaar welkom voor een preventieve check-up!

 

Terugbetaling/Vergoeding

Minstens 5 x per kalenderjaar 10 euro terugbetaald door de mutualiteit. Vraag na bij je mutualiteit wat je in orde moet brengen.  
 

Doorverwijzing nodig?

Bij de osteopaat kan je steeds zonder doorverwijzing of voorschrift terecht. Dit heeft geen invloed op de terugbetaling. Twijfel je of de osteopaat iets voor jou kan betekenen? Neem vooraf even contact op.

 

Bereikbaarheid en parkeren

Adres: Karrestraat 105, 9160 Lokeren. 

Je kan gratis en veilig op straat parkeren. Gelieve wel rekening te houden met de fietsers en niet te parkeren op het fietspad. 

Indien je wenst kan je ook parkeren om de hoek in de Kopkapelstraat, hier zijn parkeerstroken voorzien. Gelieve niet voor de witte poort naast de praktijk te parkeren.

IMG_0890.jpg
bottom of page